Werkplaats - AB Motoren

Onderhoud en reparaties

Wij staan bekend om de zorgvuldige uitvoering van reparaties en onderhoud aan motoren. In onze modern ingerichte werkplaats werken wij met goed gereedschap en gebruiken we onderdelen van goede kwaliteit.

Met de moderne diagnose apparatuur van Texa kunnen wij alle gegevens van uw motor uitlezen. Onze ervaren monteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van motorfietsen. Onervaren leerling monteurs laten we niet aan uw motor werken. Niet dat zij het niet moeten leren, maar wij vinden nu eenmaal dat uw veiligheid voorop staat.

Naast sleutelwerkzaamheden zijn wij ook ingericht om kleinere en grotere reparatieklussen uit te voeren die wat minder voor de hand liggen. Zo kunnen wij ook laswerkzaamheden uitvoeren, ook voor RVS en aluminium. En als dat ene onderdeel echt niet te krijgen is, draaien wij het zelf op de draaibank.

Dit in combinatie met jarenlange ervaring maakt dat wij optimale service kunnen bieden. Wij voeren reparaties en onderhoud zo snel mogelijk uit en werken hierbij op afspraak.

Een afspraak maken kan per e-mail of telefonisch en tijdens onze openingstijden kunt u ook even langskomen.

Direct een afspraak maken? Klik hier voor de contactgegevens of bel ons direct! Telefoon: 071 57 60 303

Schade en reparatie
Als u schade aan uw motor heeft als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding kunnen wij de taxatie voor u regelen. Wij verzorgen het contact met de verzekering en zorgen voor een goede en snelle afwikkeling.

Wij kunnen vrijwel alle schadereparaties uitvoeren met uiterste precisie zodat uw motor er daarna weer piekfijn uitziet.